• 57%

    Skulle inte rekommendera ett företag med en dålig mobilsida.

  • 95%

    Använder mobilen för att söka efter lokal information.

  • 60%

    Förväntar sig att en mobil hemsida laddar inom tre sekunder.

  • Detta är tre enkla anledningar till att din webbplats ska anpassas till att fungera på mobiltelefoner. Fördelarna med en mobilanpassad hemsida är många fler: man kan styra innehållet så att vissa element blir synligare samtidigt som man kan dölja andra som är mindre viktiga för mobila användare, vilka ofta är på språng och vill ha snabb information.
  • En mobil webbplats har andra krav än en stationär: skärmen är mindre vilket gör att bilderna inte behöver vara lika stora, skriptfiler och stilmallar blir ofta enklare och därmed inte så tunga att skicka. Tillsammans med en lättare struktur blir mobilanpassade hemsidor mindre och går därmed snabbare att ladda när man använder sitt mobila nät. I slutändan resulterar detta i att sannolikheten för att kunden återkommer till din sida ökar.

EN SMARTPHONE ANVÄNDS OFTA NÄR ANVÄNDAREN ÄR PÅ RESANDE FOT ELLER SITTER I SOFFAN EFTER EN HÅRD ARBETSDAG. DÅ HANDLAR DET OFTAST OM ATT SNABBT SÖKA INFORMATION OM DITT FÖRETAG & DINA PRODUKTER.

Mobilanpassning

70% använder sin mobil för att göra prisjämförelser på produkter och 50% av mobila webbsökningar leder till att kunden köper en produkt. Detta gör dina produkter utelämnade om du inte har mobilanpassat din webbplats.

Man kan mobilanpassa en hemsida på många olika sätt: Responsive webbdesign då man styr innehållet baserat på fönsterstorlek. Man kan oxå bygga en separat mobilsida som innehåller samma information som den stationära hemsidan men som är uppbyggd med en annan struktur.

Har du en befintlig sida du enbart vill mobilanpassa eller vill du ha en komplett lösning som ger dig möjlighet att administrera allt på ett och samma ställe? Vizibly bygger din webbplats efter dina önskemål.

Är du också intresserad
tveka inte att ta kontakt med oss!