Steg 1) Gå in i ”Inställningarios-settings-icon och klicka sedan på ”E-post, kontakter, kalendrar”. Klicka på ”Lägg till konto”. Välj ”Annat” av de alternativen som dyker upp.

Steg 2) Klicka på ”Lägg till e-postkonto”. Fyll i namn (Kan vara företagsnamn eller ditt personliga namn), E-posten du vill lägga till, lösenordet du fått av oss, och sedan en beskrivning (valfri).

Steg 3) Det finns två alternativ högst upp ”IMAP” eller ”POP”. Välj ”IMAP”.

Steg 4)

Server för inkommande e-post
Värdnamn: mail.glesys.se
Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten

Server för utgående e-post
Värdnamn: mail.glesys.se
Användarnamn: Din e-post som du vill lägga till
Lösenord: Lösenordet du fått av oss ihop med e-posten

Steg 5) Klicka på ”Nästa” uppe till höger så kommer telefonen verifiera uppgifterna du fyllt i.

Steg 6) Klicka på ”Spara” uppe till höger.